Star Trek Fragmanı Yayınlandı

23.07.2019 17:35

X Men serilerinde ve Star Trek dizilerinde daha önce bolca izleme fırsatı edindiğimiz usta oyuncu Patrick Stewart, Star Trek: Picard ile birlikte yeniden Trekie'lerin karşısında olacağı filme ait fragman yayınlandı.

 

CBS All-Access’te yayınlanan Star Trek: Discovery hayranları tarafından olumlu eleştirilere maruz kalmış olmasa da şirket, ısrarla “işte bu!” dedirtecek projeyi hazırlama konusunda bir hayli hevesli görünüyor. Bu uğurda da bir kez daha Sir Patrick Stewart’ı Star Trek: Picard ile birlikte Star Trek izleyicisinin karşısına çıkarıyor.

 

Fragmanda emekliliğinin sebebini açıklayan Picard, Commander Data’nın Picard’ı korumak için kendisini feda ettiğini söylüyor. (Bu arada Data’nın vücut parçalarının birbirinden bağımsız şekilde bir depolama alanında bulundurulduğunu da görmek mümkün:( )

 

Yaşanan kötü olaylardan  yaklaşık yirmi yıl sonra gizemli bir kadın emekli olmuş Picard’ı buluyor ve kendisine “İçimden bir ses seninle güvende olduğumu söylüyor” diyerek fitili bir kez daha ateşliyor…

 

Ayrıca, fragmanda gördüğümüz ufacık parçanın haricindeki dev projede Star Trek: The New Generation’da yer alan Jonathan Del Arco ve Jonathan gibi isimlerin de yer alacağı söylentileri ortada dolaşıyor.