Yeni Dizi The Boys’tan Final Fragmanı Geldi

25.07.2019 11:19

Merakla beklenen Amazon Prime dizisi “The Boys” izleyicisiyle buluşmasına iki gün kala, final fragmanını diziseverlerin beğenisine sundu.


Süper kahramanlara farklı bir bakış açısı ile yaklaşan “The Boys” Evan Goldberg, Eric Kripke ve Seth Rogen gibi isimlerden oluşan bir ekip tarafından yaratılıyor. Bildiğimiz süper kahraman hikayelerinden daha fazla şiddet içermesinin yanı sıra, süper kahramanların cinsel hayatlarını da gözler önüne seren dizi; şöhret yüzünden karakterlerini kaybetmiş ve amacından sapmış süper kahramanları kontrol etmek için kurulan CIA ekibinin maceralarını ekrana taşıyacak.

 

26 Temmuz tarihinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan “The Boys”un kadrosunda ise, şu sıralar yeni bölümleri çekilmesi ile gündeme gelen “Gossip Girl” dizisinden hatırlayacağımız Chace Crawford; “Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü”nden Karl Urban; “Taxi”den Jennifer Esposito ve “Hunger Games”ten Jack Quaid gibi isimler yer alıyor.

 

Gerek senarist kadrosu, gerekse oyuncu kadrosu ile çıtaları yükselteceğe benzeyen dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak beyaz ekrandaki yerini alacak. 26 Temmuz’da ilk sezonu ile Amazon üzerinden yayınlanmaya başlayacak “The Boys”tan yayınlanan final fragmanını yukarda bulabilirsiniz.