Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (26 Temmuz 2019)

26.07.2019 10:51

26 Temmuz 2019 haftasında 2’si Türk yapımı toplam 9 film vizyona giriyor.


Ritüel

Dani ve Christian genç bir çifttir. Üniversite arkadaşlarıyla birlikte İsveç’in küçük bir köyünde düzenlenen Midsommar festivaline katılma planı ile tatile çıkarlar. İlişkileri de çok da iyi gitmeyen çift, bu tatil ile kendilerine ve ilişkilerine son bir şans vermek isterler. Ancak, o çok huzurlu olduklarını düşündükleri yerde, aslında kaçışı olmayan bir cehenneme düştüklerini daha sonra anlayacaklardır. 90 yılda bir gerçekleşen gizli bir Pagan ayinin kurbanı olmuşlardır.

 

Koruyucu

Filmde 50'li yaşlara gelmiş bir bar fedaisi olan Lukas'ın 8 yaşındaki kızını büyütürken yaşadığı zorluklar ele alınıyor. Bir karmaşa sonucu hapis cezası alan Lukas, kızının velayetini ve kendi özgürlüğünü geri kazanmak için polis ile bir anlaşma yapmak zorunda kalır.

 

Küçük Kahraman

Küçük Kahraman,  kötü kalpli Asura'nın taşa çevirdiği insanlar arasında yer alan babasını kurtarmak için bir maceraya atılan genç Bayu'nun hikâyesini konu alıyor.

 

Tüylü Arkadaşlar

Yavru Kuşlar, Mooky ve Kooky, gençlik hayatlarının en iyi haberlerini yeni alırlar ve her kuşun hayalinin gerçekleşmesinden daha az bir şey değildir bu - Bir gün Kasabanın prestijli Tüy Kulübüne kabul edildiler! Sevgili Tüy Kulübü başkanı, bilge yaşlı Hoot-Hoot, onlara ilk görevlerini sunar. Küçük Mooky ve Kooky dokuzuncu bulutun üzerinde uçmaya başlarlar! Ancak, görevleri düşündüklerinden daha zor görünüyordur!

 

Korkuluk

June ve Carl ebeveynlerinin öldürülmesine tanık olduktan sonra, hayatları boyunca taşıyacaklara bir sırları olur. Ancak hangi sır saklı kalabilir ki? Carl, intihar eder ve kardeşi June yıllar sonra kendisini terkeden kardeşi Carl’ın intiharını araştırmak ister. Ancak, evde her şey canlı gibidir, Korkuluk her zamankinden daha kuvvetli ve intikam peşindedir.

 

Cin “Aşk Büyüsü”

Musa, sevdiği kadın olan Esra’yı elde etmek için her yolu dener ancak sonuç alamaz. En son çare aşk büyüsü yaptırmayı denemeye karar verir. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Aşk Büyüsünü deneyen Musa, tam da istediği sonucu alır. Her şey hayallerinden bile güzeldir. Ancak her büyüde olduğu gibi, bu büyünün de sonu bir felakettir!

 

Gaip

Bir grup ıssız bir orman bölgesinde yer alan, eski bir otele tatile giderler. Değişik karakterlerden oluşan grupta, define aramaya meraklı Taner’de vardır. Taner’in bu tatile gelmesinin tek sebebi ise bir define ya da bir gizem bulmaktır.

 

The Hummingbird Project

Büyük paralarla oynanan yüksek alım satım oyununu oynayan iki kuzen Vincent ve Anton, milyoner olma hayali kurmaktadır. Kansas'tan New Jersey'e uzanan bir fiber optik kablo döşemek isterler fakat hiçbir şey onlar için kolay olmayacaktır. Ekibin beyni Anton ve kurnazı Vincent, birbirlerinin etrafındaki herkesi kırılma noktalarına getirirken; güçlü ve kendi çıkarları için insanları kullanan ve aynı zamanda eski patronları olan tacir Eva ise onları yenmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

 

Yuli

Yuli’nin babası onun yeteneği fark eder ve zorla da olsa onu Küba Dans Okulu’na yazdırır. Zaman geçtikçe Yuli’de içindeki dans aşkına kulak verir ve bütün tabuları yıkarak Londra Kraliyet Balesi’nin ilk siyah baleti olarak sahneye çıkar!