Bol Ödüllü Görülmüştür’den Fragman Geldi

29.07.2019 18:01

Bu yıl 30.'su gerçekleşen Ankara Uluslararası Film Festivali’nden tam 4 ödülle dönerek dikkatleri üzerine çeken “Görülmüştür”den yeni bir fragman yayınlandı.


Senaryosunu, filmin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen Serhat Karaaslan‘ın kaleme aldığı “Görülmüştür”; “Onat Kutlar En İyi Senaryo” ödülünün yanı sıra “SİYAD En İyi Film” ödülüne de layık görülmüştü. Ayrıca filmin oyuncuları Berkay Ateş ve Füsun Demirel  de “Görülmüştür” filmindeki performansları ile “En İyi Erkek Oyuncu” ve “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödüllerini kucaklamıştı.

 

Göz dolduran filmin konusu ise şöyle; Zakir, İstanbul’daki bir cezaevinde çalışmaktadır. Annesiyle birlikte oturduğu evinde tekdüze bir hayat sürdürmekte, günleri işi ve evi arasında geçmektedir. Cezaevindeki işi ise mahkumlara ait mektupları okuyup varsa sakıncalı yerleri karalayarak sansürlemek ve mektuplara 'görülmüştür' kaşesi vurmaktır. Hayata karşı pek de bir tutkusu olmayan Zakir, bir gün mektuplardan birinden çıkan dikkat çekici bir güzelliğe sahip Selma'nın fotoğrafıyla karşılaşınca allak bullak olur. Selma cezaevinde yatmakta olan belalı mahkumlardan Recep'in karısıdır. Zakir bu fotoğrafı çalmaya karar verir. Ama bu iş basit bir hırsızlıkla kalmaz çünkü Zakir, Selma'yı günden güne takıntı haline getirmeye başlamıştır.

 

Yeni fragmanını yukarıdan izleyebileceğiniz “Görülmüştür”ün oyuncu kadrosunda Saadet Işıl Aksoy, İpek Türktan Kaynak ve Erdem Şenocak gibi önemli isimler de yer alıyor. Merakla beklenen film 20 Eylül 2019 tarihinde beyaz perdede izleyici ile buluşacak.