Jennifer Lopez The Godmother'ın Başrolünde

29.07.2019 17:58
Jennifer Lopez The Godmother'ın Başrolünde

Kolombiyalı uyuşturucu baroniçesi Griselda Blanco'nun hayatı film oluyor. Üstelik başrolde Jennifer Lopez var.


The Godmother" Kolombiyalı uyuşturucu baroniçesi Griselda Blanco'nun hayatını konu alacak dramatik bir biyografi olarak beyaz perdeye uyarlanacak. Filmin başrolünde geçtiğimiz günlerde 50. yaş gününü kutlayan star Jennifer Lopez olacak. Lopez aynı zamanda Elaine Goldsmith-Thomas, Benny Medina ve Julie Yorn ile birlikte filmin yapımcıları arasında da yer alacak. Hatta söylentilere göre güzel oyuncu, ilk yönetmenlik deneyimini de “The Godmother” ile yaşayacak.

 

Senaryosunu Regina Corrado ve Terence Winter'ın kaleme alacağı “The Godmother” için Jennifer Lopez; Griselda’nın hikayesinden çok etkilendiğini ve kamera önünde onu canlandırmak için çok heyecanlandığını belirtti. Ayrıca Lopez, Griselda Blanco'yu ünlü, hırslı, sinsi, ürpertici olarak tanımladı.

 

Griselda Blanco’nun gerçek hayatından esinlenilen yapımda, La Madrina lakabıyla anılan Griselda’nın yükselişi ve düşüşü anlatılacak. Kolombiya’da fakir bir çocukluk geçiren Blanco, uyuşturucu dünyasının göbeğine yerleşmiş ve acımasızlığıyla ün salmıştır. 2 milyar dolardan fazla bir servete sahip olduğu düşünülen Blanco, oldukça büyük çatışmalardan birinin de elebaşı olarak biliniyor.

 

Merakla beklenen filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ise merak konusu…