Amazon Atağa Kalktı, Yeni Projeler Yolda!

29.07.2019 17:56
Amazon Atağa Kalktı, Yeni Projeler Yolda!

Dijital platformlar savaşı tam gaz devam ederken Amazon’dan atak üzerine atak geliyor.

 

Netflix, Hulu, Disney +, Apple + ve dahası… Kimileri yayına devam ederken, kimileri henüz yayın hayatına başlamadı, kimisi ise gün sayıyor ama ne olursa olsun bu savaş kızışıyor!

 

Yüzüklerin Efendisi” TV dizisini yayınlayacağını duyurarak çıtayı arşa yükselten Amazon Prime, üst üste yeni projelerini açıklamaya devam ediyor. Yeni projeler kadar, yeni sezonu gelecek diziler ile de Amazon; “Bu savaşta ben de varım!” diyor.

 

Gelelim Amazon’da önümüzdeki günlerde izleyeceğimiz yapımlara; “Carnival Row” 2. sezon onayını alırken; “The Expanse” de 5. sezonu ile geri döneceğini müjdeledi.

 

İlk sezonu 31 Mayıs’ta izleyici ile buluşan, insanlık kavramı üzerinden dini dogmaları hicveden “Good Omens" da 2. sezonu için Amazon’dan onayı aldı ancak senaristi Neil Gaiman’ın onayı için bekliyor!

 

26 Temmuz’da ilk sezonu yayınlanan ve şöhret yüzünden karakterlerini kaybetmiş ve amacından sapmış süper kahramanları kontrol etmek için kurulan CIA ekibinin maceralarını konu alan “The Boys” da, yayınlanmasından birkaç gün sonra 2. sezon prodüksiyonuna başladı bile…

 

Ayrıca Amazon; “The Banker’s Wife” adlı kitabın yayın haklarını satın aldı ve bu kitaptan uyarlanacak bir dizi için de hazırlıklara başladı.

 

Anne Hathaway’li yeni dizisi “Modern Love” ve  John Kransinski’li Jack Ryan 2. sezondan da iki yeni fragman yayınlayan Amazon; Blake Lively, Forest Whitaker ve Connie Britton ile first-look anlaşmaları imzaladı. Bu da demek oluyor ki; bu isimleri Amazon projelerinde sıklıkla göreceğiz.