Avengers: Endgame’in Silinen Sahnesi Ortaya Çıktı

29.07.2019 17:52

Avengers: Endgame dünya çapında konuşulmaya devam ededursun; geçtiğimiz günlerde yayınlanan silinmiş bir sahne, özellikle de Avengers hayranlarını derinden sarstı. Çünkü bahsettiğimiz sahne karakterlerden birinin kaderini, özellikle duygusal bir sahneyle açığa çıkardı. 


Dikkat: Bu haber spoiler içerir!

 

Serinin bitişine işaret sayılabilecek bir içeriğe sahip olan jenerikten sonra hayranların aklında oluşmuş en büyük soru işaretlerinden biri; Infinity War’da öldürülen ve 2014’teki haliyle Endgame’e geri dönen Gamora’ya ne olduğuydu. 

 

Yenilmezler takımının Thanos’u yenmesinin ardından Gamora’ya ne olduğu her zaman belirsizliğini korumuştu. Gamora’ya dair gördüğümüz son sahne, Star Lord'un Thor ve ekibin geri kalanıyla birlikte gemiye binmeden hemen önce Gamora’nın fotoğrafına baktığı andı. (Hatta pek çok kişi bu görüntüyü, ekibin Gamora’yı bulma görevine çıktığı şeklinde yorumluyor.)

 

Russo Kardeşler de bu çok sorulan soruyu Endgame için çekilen reklam filmi sırasında,”Gamora’nın henüz ölü olup olmadığına karar vermedik.” şeklinde bir espri ile yanıtlamıştı.

 

Ancak Endgame’in piyasaya sürülen DVD sürümünde yayınlanmış olan sürpriz sahneler ile, henüz yayınlanan silinmiş sahneler birleşince Gamora’nın aslında Tony Stark ölürken hala hayatta olduğu sonucuna varılıyor. 

 

Söz konusu sahnelerde, Iron Man hayattan adım adım kopup can çekişirken, Yenilmezler teker teker yanında diz çöküyor ve tam da bu esnada Gamora’nın oradan uzaklaştığı görülüyor.