Avengers: Endgame Çekim Hataları İzleyicilerle Paylaşıldı

01.08.2019 15:35

Marvel Sinematik Evreni'nin Nisan ayında vizyona giren gişe rekortmeni filmi “Avengers: Endgame”in çekim hatalarının yer aldığı, oldukça eğlenceli bir video izleyicilerle paylaşıldı.


Marvel evreninde 11 yıllık bir devri kapatmasının ardından, ilk hafta sonunda sadece ABD’de 350 milyon dolarlık bir hasılat yaparak adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran “Avengers: Endgame”in çekim hataları videosunda görüyoruz ki; süper kahramanlar da kusursuz değil!

 

Yaptığı hasılatlarda bütün dünyayı sallayan ve 10'dan fazla yeni rekora sahip olan Endgame’in yönetmenliğini Anthony ve Joe Russo kardeşler üstlenmişti. Filmde; Captain Marvel rolü ile Brie Larson; Black Widow rolü ile Scarlett Johansson; Ant-Man rolünde Paul Rudd; Nebula rolünde Karen Gillan yer alıyordu. Robert Downey Jr. yine Iron Man, Chris Evans ise Captain America olarak karşımıza çıkmıştı.  Yazmakla bitmeyen dev bir kadroya sahip olan Avengers: Endgame’de Tom Holland Spiderman; Evangeline Lilly The Wasp ve Chris Hemsworth de Thor karakterlerine hayat veriyordu.

 

Süper kahramanların ve filmin en eğlenceli çekim hatalarının yer aldığı videoyu yukarıdan izleyebilirsiniz.