Aşk Tesadüfleri Sever 2’de Sürpriz Bir Oyuncu Var

02.08.2019 13:58
Aşk Tesadüfleri Sever 2’de Sürpriz Bir Oyuncu Var

2011’de izleyici ile buluşan ve çok sevilen romantik dram filmi Aşk Tesadüfleri Sever"in ikinci filminin çekimleri sürerken, paylaşılan karelerde usta sanatçı Zuhal Olcay yer alıyor.


Yönetmenliğini İpek- Ömer Faruk Sorak çiftinin üstlendiği “Aşk Tesadüfleri Sever 2” ile uzun bir aradan sonra yeniden beyaz perdede izleme şansı yakalayacağımız Zuhal Olcay, filmin Ankara’da devam eden çekimlerinde yer aldı. En son 2009 yılında “Güz Sancısı” filminde rol alan Olcay’ı son yıllarda sıklıkla televizyon dizilerinde görüyoruz. Filmde rol alan ve alacak olan sürpriz isimler tek tek açıklanırken; filmin çekimlerine Ankara’dan sonra İstanbul’da devam edileceği konusunda haberler de geldi.

 

Senaryosunu İpek Sorak’ın kaleme aldığı tesadüflerle örülü aşk hikayesinin oyuncu kadrosunda ise Nesrin CavadzadeYiğit Kirazcı, Elif Doğan ve Aytaç Şaşmaz gibi isimler yer alıyor. Gerçek bir hikayeden esinlenen “Aşk Tesadüfleri Sever 2” geçmişin aşklarını, günümüzün lakayıt ilişkileri ile karşılaştırıyor. 1960’lara kadar uzanan film, seyircisini de uzun bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor.

 

5 yıllık bir hazırlık aşamasının ardından, Temmuz sonunda çekimlerine başlanan “Aşk Tesadüfleri Sever 2”nin Ocak ayında dev ekranda seyircisi ile buluşması planlanıyor. Setten yayınlanan Zuhal Olcay’lı fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.