The 100 Dizisi Ekranlara Veda Ediyor

07.08.2019 10:52

Altı yıldır izleyiciyle buluşan gençlik dizisi The 100, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 2014 yılından beri devam eden dizi, dünyayı yeniden insanların yaşadığı bir yere çevirmeye çalışan 100 kişilik genç bir ekibin yaşadıklarını konu ediniyordu.

 

Başrolünü Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco gibi isimlerin paylaştığı bilim kurgu ve gençlik dizisi The 100'ın 7. sezonunda yayınlanacak olan 100. bölümünün final bölümü olması planlanıyor. Ayrıca 7. sezonun ise 2020 yılı içerisinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor. 

 

Söylentilere göre The 100'ın final kararı dizinin yaratıcısı olan Jason Rothenberg'in kararı. Bu iddiayı doğrulayan isim ise dizinin yayınlandığı kanal olan CW'nun başındaki kişi olan Mark Pedowitz oldu. 

 

İnsanoğlunun uzayda yaşadığı 97 yıllık sürgünün ardından Dünya'ya geri dönme kararı sonrası fark edilen bir gerçek vardır: Bir nükleer savaşta maruz kaldığı aşırı radyasyon sonucu bambaşka bir yere dönüşen Dünya'da radyosyona dayanıklı olan Grounders ırkı dışında hayatta kalabilen olmamıştır. Clarke’ın öncüsü olduğu 100 gençten oluşan insan grubunun önceliği hayatta kalmak, sonrasında ise arkadaşlarını ve insan ırkını kurtarmak için savaşmaktır. 6 sezon boyunca beklenenden tamamen farklı bir yere doğru giden hikayenin nasıl bitirileceği ise henüz bilinmiyor.

 

The 100'ın 6. sezonu Nisan ayından itibaren izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Sezon finali ise dün CW ekranlarında yayınlandı. 7. sezonun ise 2020 yılı içerisinde ne zaman gösterime sunulacağı bilgisi henüz açıklanmadı.