Venom 2'nin Yönetmen Koltuğunda Oturan İsim Andy Serkis Olacak

07.08.2019 10:54
Venom 2'nin Yönetmen Koltuğunda Oturan İsim Andy Serkis Olacak

Yönetmen Andy Serkis'in  kendine ait sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla ve Sony tarafından yapılan duyuru ile, Venom'un devam filmi Venom 2'nin yeni yönetmenine kavuştuğu resmi olarak açıklanmış oldu.

 

Aslında geçtiğimiz günlerde Andy Serkis, Sony ile görüşmeler yaptığını itiraf etmiş ve sevenlerinin kafasında “acaba”lara sebep olmuştu. Ancak konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadığından tüm bu düşünceler tahmin olarak kalmıştı. Şimdi ise hem Sony hem de yönetmen tarafından yapılan açıklamalarla, Venom 2'nin yönetmen koltuğuna oturacak ismin Andy Serkis olduğu resmiyet kazanmış oldu. 

 

Venom serisinin ilk filmi Ruben Fleischer yönetmenliğinde ve Tom Hardy'nin üstlendiği başrolle gişede büyük bir başarının sahibi olmuştu. Ancak şaşırtıcı bir şekilde de eleştirmenler ve izleyiciler tarafından pek de beğenilmemişti. Yeni yapılan düzenleme ile Spider-Man çizgi romanlarından ve Sam Raimi imzalı Spider-Man filmlerinden tanıdığımız Eddie Brock karakterini bir kez daha karşımıza çıkaracak olan Venom 2 hakkındaki beklenti yüksek seviyelere ulaşmış oldu.

 

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir ve eline geçen ipuçları ile birlikte sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibinin peşine düşer. Kötü niyetli ve bencil olarak betimlenebilecek bu adamın hikâyesinin peşinde koşarken Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak istemsiz bir şekilde araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı haline gelir. Başına gelen bu olaydan sonra bir yandan vücudunu ve zihnini yavaş yavaş kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini ortadan kaldırmak için gönderdiği kişilerden kaçmaya çalışmaktadır.

 

Henüz hakkında fazla bir bilgi paylaşılmayan devam filmi Venom 2'nin izleyicileriyle 2 Ekim 2020 tarihinde buluşması bekleniyor.