The Addams Family Animasyonundan Yeni Fragman!

08.08.2019 02:20

Başkahramanları Charlize Theron ve Oscar Isaac tarafından seslendiren yıldız isimlerden oluşan kadroya sahip animasyon filmi "The Addams Family”, eğlenceli olduğu kadar korkutucu olan dünyasını yeni bir fragmanla daha gözler önüne seriyor.

 

Yönetmenliğini Conrad Vernon ve Greg Tiernan’ın beraber üstlendiği animasyon türündeki The Addams Family’nin konusu ise şu şekilde: Hayatını kocasına ve çocuklarına adamış olan Morticia, ailesini bir arada tutan en kuvvetli bağdır. Güler yüzlü, kötücül ve tutkulu bir şekilde karısına aşık olan aile babası Gomez ise bu sırada her zamanki gibi girişimci ruhunu korumaktadır. Ailenin çocukları Wednesday ve Pugsley ise şahsına münhasır insanlardır. Ancak evin bireyleri tabi ki onlarla sınırlı değildir.  

 

Ailenin diğer üyelerinden çılgın Fester iyi huylu, neşeli yapısına rağmen her an bir kargaşa ortamı yaratabilme becerisine de sahiptir. Büyükanne ise yarasalar ve kafatasları gibi ilginç hatta korkutucu sayılabilecek şekiller vererek pişirdiği şekerli kurabiyelerini seven torunlarının her birine ayrı ayrı tapar. Aile yaklaşan kutlamalarına hazırlıklık yapmaktayken bir anda sevilen reality show yıldızı Margaux Needler ortaya çıkar ve böylece iki farklı cephenin karşılaşmasının sonuçlarını izlemeye başlarız…

 

Addams Family'nin daha önceki yıllarda Fox Kids ekranlarında da izleme fırsatına sahip olduğumuz 1964 yapımı bir dizisi bulunuyor. Ayrıca ekran yolculuğu bununla sınırlı kalmayan sevilen dizi 1992 yılında Addams Family beyaz perdeye aktarıldı. Şimdi ise üçüncü kez izleyicileriyle buluşacak olan  “Addams Ailesi” ülkemizde 13 Aralık tarihinde gösterime girecek.