Dram Filmi A Million Little Pieces’a Ait Fragman Geldi

15.08.2019 13:09

Başrolünü Aaron Taylor-Johnson’ın üstlendiği  A Million Little Pieces filmine ait ilk fragman yayınlandı. Amerikalı yazar James Frey’in sahtecilik suçlamalarından maruz kalmış olsa da dikkat çeken ve başarılı sayılan romanından uyarlanan filmin ne kadar kitaba bağlı kalacağı ne kadar kendine özgü ögelere sahip olacağı bilinmiyor. 


Fragmandan anlaşıldığı ve bugüne kadar senaryo hakkında verilen ipuçları birleştirildiğinde film 23 yaşındaki alkol ve uyuşturucu bağımlısı James’in kalitesi gittikçe düşen hayatını konu alıyor. James ikisi de radikal sayılabilecek yalnızca iki seçeneğe sahiptir: tedavi olmak ya da ölüme mahkum olmak. Günün birinde bir uçakta, yüzü darmadağın edilmiş bir halde uyandığında ve son birkaç haftada yaşadıklarına dair hiçbir anısı olmadığında genç adam olayın ciddiyetini sonunda anlar. Artık rehabilitasyon tedavisi görmekten başka çaresinin olmadığını anlamıştır. Minnesota'da bulunan bir klinikte, 2 ay süreyle yoğunlaştırılmış bir detoks tedavisine başlayan James, kanı çekilmiş ve sağlığı bozulmuş bedenini tamir etme yolculuğunda acılara katlanırken, kırılan ruhunu da daha iyi bir yaşam için savaşan diğer bağımlılarla iletişim kurarak iyileştirecektir. Ancak bu zorlu böyle bir çırpıda yazılabilediği kadar basit ve göz açıp kapayıncaya dek tamamlanmayacaktır… 

 

Yakışıklı oyuncu Aaron Taylor-Johnson'ın eşi ve Grinin Elli Tonu'nun yönetmeni olarak hatırlanan Sam Taylor-Johnson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin senaryosunda da Taylor-Johnson çiftinin imzası var. Ayrıca filmin dikkatle şeçilmiş oyuncu kadrosunda; Charlie HunnamJuliette Lewis, Billy Bob Thornton ve Emmy Antonino Giovanni gibi isimler yer alıyor.

 

Dünya prömiyerini geçtiğimiz yılın sonunda Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştiren filmin ülkemizde yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bir açıklama henüz yapılmadı.