H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out Of Space’a Ait İlk Kare Ortaya Çıktı

09.08.2019 01:00
H.P. Lovecraft Uyarlaması Color Out Of Space’a Ait İlk Kare Ortaya Çıktı

Gerçeklik ile hayal arasında bir bilinmezliğe sürükleyen Color Out Of Space fantastik edebiyatın önde gelen isimlerinden biri olan H.P. Lovecraft'ın aynı isimli kısa öyküsünden beyaz perdeye uyarlanıyor. 

 

New England bölgesinin civarında bulunan ve kendisini şehir yaşamından izole ederek kırsal bir bölgede bulunan çiftliğe taşınan Gardners ailesi, aslen New York'lu zengin bireylerden oluşuyordur. Nathan Gardner'ın babasına ait olan bu çiftlikteki yeni hayatlarına alışmak için çaba gösteren ailenin evlerinin ön bahçesine aniden bir meteorun düşmesiyle işler bir hayli garipleşecektir. Düşen meteor bulundukları bölgenin renk değiştirmesine ve zamanda kırılmalar meydana gelmesine neden olacaktır. Her şey gittikçe daha da tuhaflaşırken aile yeni bir şeyin farkına varır: Bu meteorun, dünyadaki koşulları değiştirme ve uzaylı istilasına açık hale gelmelerine neden olarak herkesi ve her şeyi mutasyona uğratma gücü vardır…

 

Filmin oyuncu kadrosunda usta oyuncu Nicolas Cage'e Elliot Knight ve minik oyuncu Julian Hilliard gibi isimler eşlik ediyor. 

 

Merakla beklenen film dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Midnight Madness dalında gerçekleştirecek.