Wesley Snipes, Coming 2 America Kadrosunda!

15.08.2019 12:18
Wesley Snipes, Coming 2 America Kadrosunda!

Tanınırlığını Eski Blade filmlerindeki oyunculuğu sayesinde arttırmış olan  Wesley Snipes'ın yeni film projesi belli oldu: Oyuncu, bir kez daha Eddie Murphy'yi başrolde izleyeceğimiz, yıllar sonra çekilen devam filmi Coming 2 America'da rol alacak. Yönetmenliğini Craig Brewer'ın üstleneceği filmde Snipes'ın rolünün detayları hakkında birtakım bilgiler paylaşıldı. 

 

Wesley Snipes, Coming 2 America'nın kadrosuna yepyeni bir karaktere hayat vermek için katılıyor. Oyuncunun Coming 2 America'daki rolü, General Izzi olarak duyuruldu. 

 

Coming 2 America filminde Eddie Murphy, Wesley Snipes, James Earl Jones ve Paul Bates'in yanı sıra; Sorry To Bother You filmiyle ve Superior Donuts, Crashing gibi dizilerle son zamanlarda karşımıza çıkan Jermaine Fowler; Black Dynamite, Martial Law gibi yapımlarda karşımıza çıkan Arsenio Hall'un yanı sıra On Becoming A God In Central Florida, Coming To AmericaAll My Children gibi yapımlardan tanıdığımız Lisa McDowell rolündeki Shari Headley; ilk filmde de Semmi rolüyla karşımıza çıkan Arsenio Hall yer alacak.

 

Komedi filmi Coming 2 America, 7 Ağustos 2020’de vizyona girecek. Filmin ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı ise henüz bilinmiyor.