Tiny Pretty Things Romanı Diziye Uyarlanıyor

15.08.2019 12:13
Tiny Pretty Things Romanı Diziye Uyarlanıyor

Netflix, uyarlama yapımlarına, Sona Charaipotra ve Dhonielle Clayton’ın aynı adlı romanından Michael MacLennan tarafından uyarlanacak olan Tiny Pretty Things dizisini kattığını açıklarken oyuncu kadrosunu da ilan etti. 

 

Dizinin oyuncu kadrosu için açıklanan isimler ise; Lauren Holly, Kylie Jefferson, Casimere Jollette, Daniela Norman , Brennan Clost, Michael Hsu Rosen, Damon J. Gillespie, Bayardo De Murguia, Jess Salgueiro ve Barton Cowperthwaite .

 

Sonuca baktığımızda uyarlandığı kitaba ne kadar bağlı kalır bilinmez fakat dizinin konusu genel hatlarına baktığımızda; Amerika'nın Chicago şehrinde elit bir dans okulu olarak görülen Archer Bale Okulu’nda geçiyor. Bu okulda eğitim gören ve tümü farklı sosyal çevrelerden toplama olan gençlerin hayat amaçları mükemmel birer dansçı olmaktır. Uğruna birçok fedakarlık yaptıkları, ailelerinden uzakta yıllar geçirdikleri ve bu sırada da olağanüstü bir disipline sahip eğitim gördükleri hayallerine giden yolda ya parlayan bir yıldız olacaklardır ya da kaybolup gideceklerdir…

 

10 bölümden oluşacak ilk sezonun 2020’de platformda yayına girmesi bekleniyor.