Ölmek İçin 13 Neden'in 3. Sezonundan Fragman Geldi

16.08.2019 11:16

Netflix'in sevilen yapımlarından 13 Reasons Why'ın üçüncü sezonunun yayınlanmasına sayılı gün kala, yeni sezona ait son fragman yayınlandı. 

 

Yayınlanmaya başladığı 2017 yılından beri ciddi bir izleyici kitlesine ulaşmış olan "13 Reasons Why" ya da Türkçe ismiyle "Ölmek İçin 13 Neden"in 23 Ağustos tarihinde yayınlanacak olan yeni sezonuna dair heyecanın arttığı bu günlerde, Netflix’in resmi hesaplarından dizinin 3. sezonuna ait son fragman yayınladı.

 

Netflix'in dizinin yeni sezonunun yayınlanmasına bu denli kısa bir süre kala yayınlamış olduğu fragman, zaten merakla beklenen dizi için heyecanı da biraz daha arttırdı. Yayınlanan bu yeni fragman, dizinin üçüncü sezonuyla alakalı ufak detaylar da içeriyor.

 

----------------------------------spoiler içermektedir----------------------------------

Diziyi yayınlandığı anda bir solukta izleyip bitiren takipçilerimizin çok iyi hatırlayabileceği üzere dizinin ikinci sezonunda dizinin popüler isimlerinden Bryce Barry Walker bir cinayete kurban gitmişti. Dizinin önümüzde günlerde yayınlanacak olan üçüncü sezonunda da bu cinayetin üzerine gidilecek ve Walker'ı kimin ve neden öldürdüğü sorularının yanıtı bulunmaya çalışılacak.