Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (16 Ağustos 2019)

16.08.2019 10:28

16 Ağustos 2019 haftasında 1’i Türk yapımı toplam 7 film vizyona giriyor.


Angry Birds Filmi 2

The Angry Birds Movie 2’de, filme yepyeni bir karakter izleyeceğiz. Leslie Jones’un sesiyle hayat bulan Zeta karakteri, buzla kaplanmış, izole bir adada yaşamaktadır.  Her şeyin buzlarla kaplı olduğu adada yaşamaktan sıkılan Zeta, çözüm olarak kendisine yaşayacak başka bir yer arar. Fırlattığı buz topları, ilk filmden tanıdığımız kahramanların adasına yakın bir yere düşer ve ilk temas böylelikle kurulur. Bakalım kahramanlarımız bu yeni tehdidi nasıl durduracaklar?

 

Sesinde Aşk Var

Lise son sınıftaki Deniz’in, hayatının bu önemli döneminde yaşadığı aşkın hikayesini konu alan fil; Rüzgar ‘ın, Deniz’in sadece sesine aşık olması ile başlar. Deniz, derslerinde çok başarılı ve neşe doludur. Anne ve babasını çok küçük yaşta kaybeden Deniz, dedesi ile yaşamakta ve sadece derslerine odaklı yaşamaktadır. Oysa Deniz’in en büyük yeteneği harika sesiyle şarkı söylemesidir, ancak Deniz dedesinin baskısı altında bunu farkedememiştir bile… Ancak elinden gitarı bırakmayan müzik aşığı Rüzgar, onun içindeki yeteneği farkedecektir ve gerçekten yapmak istediği şeyi bulmak için bir yolculuğa çıkacaktır.

 

Gece Kuşu

Gece geç saatlerde yayınlanan bir talk-show’un sunucusunun, uzun süredir devam eden şovunun yayından kalkma ihtimalinden şüphelenmesini konu alan film, komedi ve dram ögelerini harmanlıyor.

 

Sır Tutabilir misin?

Herkes gibi sırları olan Emma, bunları bir uçak yolculuğu sırasında hiç tanımadığı bir yakışıklıya anlatır. Aslında hiç tanımadığı birine sırlarını anlatmanın bir problem olacağını düşünmezken; O’nun aslında bir yabancı olmadığını öğrenmek işlerin karışmasına sebep olabilir.

 

Kaçış Oyunu

Paranoia, kaçış oyunlarının en gerçekçisidir ve oyunun iki kuralı vardır. Birinci kural: Hiçbir şey gerçek değil. İkinci kural: Aranızdan bir kişi bu gece ölecek. İşte bu oyunu oynamaya başlayan oyun tutkunları Chloe ve Lucas, çok geçmeden oyunun zanneticklerinden çok daha büyük olduğunu ve aralarından birinin öleceğini anlarlar. Film Franck Thilliez'in ''Puzzle'' isimli romanından uyarlanmıştır.

 

Alcatraz

Silahlı bir soyguncunun ve eski bir gangsterin önderlik ettiği bir grup mahkum, aldatıcı Alcatraz Adası'ndan kaçmaya çalışır.

 

Küçük Beyaz Yalanlar Devam Ediyor

Oyuncu ve yönetmen Guillaume Canet’nin 2010’da çektiği “Little White Lies”’daki karakterlerin 8 sene sonraki hayatını anlatan filmde; karakterlerimiz, Max’ın sürpriz doğum günü için bir araya gelir