The Kominsky Method’ın 2. Sezonuna Ait Yeni Görseller Geldi

19.08.2019 16:08
The Kominsky Method’ın 2. Sezonuna Ait Yeni Görseller Geldi

Başrolleri ünlü isimler Michael Douglas ve Alan Arkin’in üstlendiği Netflix’in Altın Küre ödüllü dizisi The Kominsky Method’ın 2. sezonuna ait ilk görseller yayınlandı.

 

İlk sezonuyla geçen yıl dizi dünyasına damga vuran, Michael Douglas ve Alan Arkin’in başrollerini paylaştığı dizi, birbirinden ilginç, komik ve eğlenceli karakterleri ve aralarındaki müthiş diyalogları bünyesinde barındırıyor.

 

The Kominsky Method dizisindeki performansıyla Altın Küre ödülü kazanan Michael Douglas, kısa süreli oyunculuk kariyerini bir kenara koyup kariyerinin devamı için Hollywood’da oyuncu koçluğunu seçen ve öğrencilerine oyunculuk konusunda yol göstermesine rağmen kendi hayatında çeşitli sorunlarla boğuşan Sandy adlı karakteri canlandırırken; Alan Arkin ise eşini yeni kaybetmiş olan ve sevdiği insanın kaybıyla baş etmeye çalışan, Sandy’nin menajeri Norman’a hayat veriyor. Kendi hayatlarında zorlu birer dönem geçiren bu iki karakteri aynı çatı altında toplayan dizi, yaşlanmış olmanın kaçınılmaz sorunlarını ince esprileriyle, yaşamın mutlu ve hüzünlü yanlarını bir araya getiren senaryosuyla izleyiciye aktarıyor. Bunu yaparken de izleyiciyi birbirinden komik, hatta bazen trajikomik olayların içerisine sürüklüyor.

 

Kısa sürede eleştirmenler ve izleyiciler tarafından çok sevilen dizinin  2. sezon onayını almayı başardığının duyurulmasından aylar sonra 8 bölümden oluşan 2. sezondan ilk görseller de yayınlandı.

 

The Kominsky Method 2. sezon, 25 Ekim’de yayınlanmaya başlayacak.