Modern Frankenstein'in Hikayesini Anlatan Depraved'den Fragman Geldi!

19.08.2019 14:57

Modern zamanlı bir Frankenstein hikayesi olan korku-gerilim filmi Depraved'den fragman yayınlandı. 

 

Bugüne dek birçok bağımsız yapımın yönetmenliğini üstlenerek adını duyurmuş olan Amerikalı sinemacı Larry Fessenden'ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği korku filminin başrollerinde ise Owen Campbell, Chloë Levine, Alex Breaux, David Call, Joshua Leonard, Ana Kayne ve Maria Dizzia gibi isimler bulunuyor.

 

Filmin konusuysa şöyle: Genç Alex duygusal anlamda hayli yıpratıcı ve gergin bir gece geçirmektedir. Sevdiği kız olan Lucy'yi terk etmiş olan genç adamın kafası karmakarışıktır ve kendi içinde bir çözüme ulaşabilmek adına sokağa çıkıp eve doğru yürümeye karar verir. Ancak bu karar onun için hiç de sıradan sonuçlar doğurmayacaktır; hatta hayatını değiştiren cinsten olacaktır. Sessiz gecenin içinde hiç yoktan ortaya çıkan biri tarafından şiddetli bir saldırıya uğrayarak bıçaklanır. Hayatının yavaş yavaş akıp gittiğini hissederken bilincini kaybederek yere yığılır. Kendine geldiğinde ise tanımadığı bir bedenin içinde olduğunu fark eder. Alex ona ait olmayan bu bedenin sadece beynidir. İçinde bulunduğu beden ise Adam isimli bir yaratığa aittir. Adam, Ortadoğu’daki iki turdan sonra Travma Sonrası Stres Bozukluğu'ndan şikayetçi olan zeki saha cerrahı Henry ve Adam’ı hayata geçiren deneyi paraya çevirmeye kararlı olan suç ortağı Polidori sayesinde canlandırılmıştır. Henry, yaptıklarından dolayı giderek daha fazla pişmanlık duymaktadır ve Adam nihayet kendi kökenini belgeleyen bir video keşfettiğinde, grup içindeki dengeleri altüst edecek bir öfke krizine girecektir...

 

Korku-gerilim türündeki film "Depraved" ilk olarak 13 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da beyaz perdede olacak ancak filmin ülkemizde seyirciyle buluşup buluşmayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.