Romantik Komedi Filmi Sır Tutabilir Misin'e Ait Yeni Fragman Yayınlandı

19.08.2019 14:55

Yapımcılığını Vertical Entertainment şirketinin üstlendiği romantik komedi filmi, aynı türde olduğu birçok filmle benzer bir şekilde trajikomik şekilde tanışan iki insanın tesadüfler sayesinde ilerleyerek romantizme dönüşen hikayesini konu ediniyor. Yönetmenliğini bugüne kadar televizyon dizilerinin kamera arkasında yönetmen ve yapımcı olarak görev yapmış olan Elise Duran üstleniyor. Duran’ın ilk beyaz perde deneyimi olacak olan "Sır Tutabilir Misin?" filmine ait yeni bir fragman ise yayınlandı bile! 

 

Genç Emma’nın sahip olduğu uçak korkusu nedeniyle bir iş seyahatinin dönüşünde büyük bir paniğe kapılır. Uçakta yaşanan (ve aslında hayli ufak tefek) sarsıntılar Emma’ya çok korkutucu gelir ve uçağın düşmek üzere olduğunu düşünen Emma, ölmeden önce kendisine sakladığı sırları ani bir kararla paylaşmaya karar verir . Son anlarını yaşadığını düşünen Emma, yanında bulunan adamın bir yabancı olduğunu düşünerek ona en özel sırlarını anlatır. Ancak tüm sırlarını anlattığı adam aslında ona pek de yabancı değildir. Genç kadın, tehlikeli(!) uçak yolculuğu bitip normal hayata dönünce bu yaptığını geride bırakmaya karar verir ancak işe gittiğinde tüm sırlarını döktüğü adamı karşısında görüp şok geçirir. Hayatına dair birçok şey bilen bu genç adamın çalıştığı şirketin CEO’su Jack olduğunu öğrenen Emma’nın hayatı artık asla eskisi gibi olmayacaktır…

 

Başrollerini, güzel oyuncu Alexandra Daddario ve yakışıklı oyuncu Tyler Hoechlin'in üstlendiği romantik komedi filminin oyuncu kadrosunda ikiliye; Sunita ManiKimiko GlennLaverne Cox ve Kate Easton gibi isimler eşlik ediyor. Ayrıca Sophie Kinsella'nın aynı isimli çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan yapımın senaryosu Peter Hutchings'e ait.