Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Filmi Yolda

19.08.2019 17:03
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Filmi Yolda

5. sezonu ile ekranlara dönmeye hazırlanan sevilen televizyon dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” karakterlerinin yer aldığı komedi filmi “Aman Reis Duymasın”ın çekimleri tamamlandı.


Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı, mafya mensubu bir ailenin hayatını anlatan dizinin karakterlerinin yer aldığı filmin konusu ise oldukça farklı olacak. Suç ve macera dizisinden tanıdığımız karakterlerden bazılarını bu sefer tatilde izleyeceğimiz “Aman Reis Duymasın”da, oldukça olaylı bir tatil söz konusu… Küçük bir kasabada başlarına gelmeyen kalmayan kahramanlarımız en büyük korkusu ise, bu olanlardan ailenin reisi Hızır Çakırbeyli’nin haberinin olması…

 

“Aman Reis Duymasın”ın yönetmenliğini, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin de yönetmen koltuğunda oturan Onur Tan üstleniyor. Senaryosunu ise, yine dizide de imzası olan Bahadır Özdener’in yazdığı filmde; İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba; Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ; Behzat karakterine hayat veren Emir Benderlioğlu gibi isimler de yer alacak.

 

Çekimleri İstanbul ve Erdek’te gerçekleştirilen “Aman Reis Duymasın” 13 Aralık 2019 tarihinde beyazperdedeki yerini alacak.