25. Bond Filminin Adı Resmi Olarak Açıklandı

22.08.2019 10:04
25. Bond Filminin Adı Resmi Olarak Açıklandı

Efsane James Bond serisinin, Daniel Craig’in son kez Bond karakterini canlandıracağı 25. filminin resmi adı “No Time to Die" olarak açıklandı.


007 serisinin yayını yaklaşan yeni filmi ile ilgili aylardır devam eden hayran teorilerinden sonra, nihayet Daniel Craig’in son kez James Bond’u canlandıracağı filmin ismi hakkında resmi bir açıklama yapıldı. Bu sabah resmi 007 YouTube kanalı, 25. Bond filminin ismini açıklayan 30 saniyelik kısa bir tanıtım videosu yayınladı. Yayınlanan videonun sonunda ise filmin adını öğrenme fırsatına erişmek mümkün.

 

Yeni gelecek Bond filminin ismi "No Time to Die" (Ölmeye Vakit Yok) olacak. Filmin ismi, baş aktör Daniel Craig'in bu filmden sonra bir daha James Bond karakterini canlandırmayacağı göz önünde bulundurunca konsept ile de hayli uyumlu duruyor. 

 

No Time to Die, Daniel Craig’in James Bond karakterini canlandırdığı 5. film olacak. Craig, rolü 2002’de Pierce Brosnan’dan devralmıştı. İlk James Bond filmi olan Casino Royale ise 2006’da çıkmış olmasına rağmen asıl çıkışını 2008’de yayınlanan Quantum of Solace ile yapmıştı. Ardından 2012’de Skyfall, 2015’te ise Spectre gelmişti. (Hatırlar mısınız, Spectre filmi İstanbul’da geçen bir kovalama sahnesine sahipti.)

 

No Time to Die'ın 8 Nisan 2020’de vizyona girmesi planlanıyor.