Joker’in Kaderi Joaquin Phoenix’e Bağlı

23.08.2019 10:24
Joker’in Kaderi Joaquin Phoenix’e Bağlı

Gişe rekorları kırması beklenen Joker'in devam filminin akıbeti Joaquin Phoenix'in iki dudağının arasından çıkacak söze bakıyor! Serinin yönetmeni Todd Phillips, kısa bir süre önce usta oyuncu Joaquin Phoenix ile çalışmaktan çok keyif aldığını ve filmin devamı için planları olduğunu açıkladı. Tabii film, gişede isteneni yapar ve Joaquin Phoenix devam filminde yer almak isterse...

 

Todd Phillips, izleyicilere daha fazla Joker vermeye ne kadar istekli olduğunu ifade ettiği röportajda; "Size söyleyeceğim bir şey: Haftanın herhangi bir günü, herhangi bir zamanda Joaquin ile her şeyi yaparım. Onun gibi kimse yok. O yapmaya istekli olursa, insanlar bu filme gelirse ve Warner Bros, bize gelip 'Devamı için bir fikriniz var mı?' derse, içimde oldukça havalı bir şeyler düşünebileceğimize dair bir his var." cümlelerini kullandı.

 

Joker'i Gotham'ın suç timsali haline gelmeden önceki haliyle, Arthur Fleck iken göreceğimiz çizgi roman uyarlaması, heyecan dolu bir çizgi roman filminden çok, toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çatışması olmakla kalmıyor bir yandan da sosyal bir uyarı niteliği taşıyor.

 

Hollywood’un usta oyuncularından Joaquin Phoenix'in artık bir ikon haline gelmiş kötü karakter Joker'i canlandıracağı filmde, güzel oyuncu Zazie Beetz Joker'in aklını çelen bekar bir anneyi canlandırıyor. Joker'de milyarder Thomas Wayne'i ise Brett Cullen canlandırıyor. Usta oyuncu Robert De Niro’nun bir talk-show sunucusunu, radyo yayınları ile tanınan komedyen Marc Maron'ın ise Talk-How programına konuk ayarlayan organizatörü canlandırdığı yapımda, Frances Conroy ise Joker'in annesi Penny'ye hayat veriyor. Filmin kadrosunda yer alan diğer isimler ise: Bill Camp, Glenn Fleshler, Josh Pais ve Shea Whigham.