Lady and the Tramp'den Romantizmi En Tatlı Haliyle Yansıtan Fragman

26.08.2019 09:55

Disney'in yeni uyarlaması Lady and The Tramp'ten kalpleri ısıtan bir fragman geldi. Walt Disney Pictures'ın geliştirdiği "Lady and The Tramp", Disney'in masallardan ve eski çizgi filmlerden dönüştürdüğü projeler biri. Disney+ online streaming platformunda yayınlanacak olan film, Disney'in sevilen animasyonundan uyarlanıyor.

 

İlk versiyonu 1955 yılında yayınlanan Lady and The Tramp'ten uyarlanan filmin yönetmenliğini Charlie Bean üstleniyor.

 

"Lady and The Tramp"in konusu ise şöyle: "Lady And The Tramp", sahipleri hatta çevresindeki herkes tarafından çok şımartılmış Lady adında bir dişi köpek ile Tramp adındaki bir sokak köpeğinin hikâyesini konu ediniyor. Sahipleri ile beraber düzen içinde ve mutlu bir hayat süren Lady, eve yeni gelen üyenin evdeki yerini sarstığını düşünür. Artık evde istenmediğini düşünen Lady, evden ayrılarak sokaklarda yaşamaya karar verir ve erkek sokak köpeği Tramp ile tanışan Lady, ondan tasmasız bir şekilde sokaklarda nasıl yaşayacağını öğrenir.

 

Lady'yi pofidik kulakları ile dikkat çeken cocker spaniel cinsi Rose, Tramp'i ise New Mexico'daki bir ölüm barınağından kurtarıldıktan sonra sahiplenilen terrier cinsi Monte canlandırıyor. Sevimli köpek Lady'yi Tessa Thompson, Tramp'i ise Justin Theroux seslendiriyor. 

 

"Lady and The Tramp" uyarlama filminin herhangi bir aksilik olmaz ise 12 Kasım tarihinde Disney+ izleyicileriyle buluşması planlanıyor.