Merakla Beklenen Joker Filminden Yeni Görüntüler

27.08.2019 16:25
Merakla Beklenen Joker Filminden Yeni Görüntüler

Gişe rekorları kırması hem de beğenileri toplaması beklenen Joker'den yeni kareler, Total Film aracılığıyla yayınlandı. Gotham'ın suç prensine dönüşmeden önce, henüz Arthur Fleck iken Joker karakterinin ünlü "gülen yüzüne" bir bakış göreceğiz. 

 

İlk bakışta gözüktüğü aksiyon ağırlıklı çizgi roman filminden çok toplum tarafından hiçe sayılmış bir insanın cesur karakter çalışması ve sosyal anlamda bir uyarı niteliği taşıyan film, prömiyerini  Venedik Film Festivali'nde yapacak.

 

3 Oscar adayı usta oyuncu Joaquin Phoenix'in Joker'i canlandıracağı filmde,  güzel oyuncu Zazie Beetz de Joker'in dikkatini çeken bekar bir anneyi canlandıracak. Bu ikileye eşlik eden isim ise milyarder Thomas Wayne'e hayat veren Brett Cullen olacak. Ayrıca, Robert De NiroMarc Maron, Frances Conroy, Bill Camp, Glenn Fleshler, Josh Pais ve Shea Whigham da kadroda yer alan diğer isimlerden bazılarıyken filmin yönetmen koltuğu da Todd Phillips’e emanet.

 

Hayata dair umudunu kaybetmek üzere olan bir adamın yaşadığı dramı ve bir yandan da her şeye rağmen kendini yeniden yaratma çabasını konu edinen, merakla beklenen film, Joker'in "The Killing Joke" çizgi romanındaki halinden ilham alınarak hazırlandı.

 

"Joker" ülkemizde 4 Ekim 2019 tarihinde vizyona girecek.