His Dark Materials’tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

26.08.2019 14:11

Philip Pullman’ın sevilen romanından uyarlanan ve senaryosu Pullman ile Jack Thorne tarafından kaleme alınan BBC/HBO dizisi “His Dark Materials”tan "One Girl Will Change Worlds"(Dünyaları Değiştirecek Bir Kız) adında yeni bir fragman bekleyenlerin beğenisine sunuldu.


Başka bir dünyadan olan Lyra’nın kayıp arkadaşını araması bir süre sonra Dust isimli gizemli bir fenomeni arayışa dönüşmesini konu alan dizide; paralel evrenler arası seyahatlerindei Lyra bir başka arkadaşıyla daha tanışır ve iki gencin büyülü maceraları devam eder.

 

“His Dark Materials”ta Lyra Belacqua karakterine Dafne Keen hayat verirken; James Mc Avoy’u ise Lord Asriel rolünde göreceğiz. İkilinin başrolü paylaştıkları “His Dark Materials”ta ayrıca Ian PeckRuta GedmintasRuth Wilson, Anne-Marie Duff ve Lin- Manuel Miranda gibi isimler de yer alacak.

 

Yeni bir fragmanı yayınlanan “His Dark Materials”ın ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı. “His Dark Materials”ın son fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.