The Falcon and the Winter Soldier'dan İlk Görsel Gün Yüzüne Çıktı!

27.08.2019 16:14
The Falcon and the Winter Soldier'dan İlk Görsel Gün Yüzüne Çıktı!

Disney +’ın bu sezon için umut vaat eden yapımlarından biri olan “The Falcon and the Winter Soldier” dizisinin yayınlanacak olan posteri, sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf çekimi ile duyuruldu. Yayınlanan görüntüde fotoğrafın Disney'in en büyük etkinliklerinden biri olarak bilinen"D23 Expo" esnasında bir kartondan çekildiği rahatlıkla anlaşılıyor. 

 

Avengers: Endgame'in dikkat çeken büyük savaş sahnesinden sonra popülerliklerini geri kazanan "Falcon" ve "Winter Soldier"ı tıpkı filmde olduğu gibi dizide de Anthony Mackie ve Sebastian Stan ikilisi tarafından canlandırılacak. Dizide aynı kadronun oluşundan yola çıkarak, ikilinin “Avengers: Endgame”den sonraki yeni maceralarının da dizide kendine yer bulacağı öngörülüyor. Dizinin şimdiye kadar açıklanan oyuncu kadrosundaki diğer isimler ise; Daniel Brühl, Wyatt Russell ve Emily VanCamp

 

Yönetmenliğini BAFTA ödüllü Kari Skogland'ın üstlendiği 6 bölümlük mini dizinin 2020 yılının yaz aylarında Disney+ platformunda prömiyerini yapması bekleniyor.