Müzikal Film Rom An'dan Fragman Geldi!

27.08.2019 16:10

Ülkemizde sinema alanında belki de en az örneğe sahip olan müzikal türündeki yeni yapım “Rom An”a ait yeni bir fragman paylaşıldı. İçeriğine harman edilmiş olan dramatik hikâyesi ile müziği birleştiren film, hayatını neredeyse “müzik” odaklı yaşayan insanların hikâyelerine odaklanıyor. 

 

Oyuncu kadrosunda Ayçe Abana, Anıl Çağlar Tel, Oktay Oy, Tuncay Gençkalan, Aslı Bankoğlu, Mete Yağcı, Ersin Olgaç, Nilgün Kasapoğlu, Levent Aykul, Çetin Yeltekin, Alper Atak, Enes Külahçı, Nurhak Mine Söz, Ezel Salık, Adnan Mehmet Ali Aslan gibi isimleri barındıran “Rom An” öncelikle festivallerde yer alarak bir nevi nabız ölçecek, daha sonra vizyona girecek. Filmin müziklerini birçok Türk filminin ekibinde çalışmış olan Yıldıray Gürgen, yönetmenliğini ise senaristlikten yönetmenliğe bir geçiş denemesi yapacak olan Oğuzhan Yıldız üstlendi. 

 

İçlerindeki müzik aşkı sayesinde günün birinde yolları kesişen Ali ve Leyla ikilisinin hikayelerini anlatacak filmin hangi festivallerde yer alacağı ya da vizyon tarihinin ne olacağı henüz bilinmiyor.