Natalie Portman’lı Lucy in The Sky’dan Fragman Müjdesi

28.08.2019 11:13

Oscar'lı güzel oyuncu Natalie Portman’ın başrolünü üstlendiği bilim kurgu ve dram ögelerini barındıran “Lucy in the Sky”ın ilk fragmanı sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.


Ünlü kadın astronot Lisa Nowak’ın hikayesinden uyarlanan “Lucy in The Sky uzayda astronot olarak görev yapan bir kadını konu alıyor. Kahramanımız Lucy Cola, uzay görevinden dönmesinin ardından hayata ayak uydurmakta zorlanmaktadır. Uzay deneyimi sonucunda algıları değişen Lucy, yavaş yavaş eşinden ve hayattan uzaklaşmaya başlar. Bu süreçte başka bir astronot olan Mark Goodwin ile ilişkisi başlar. Ancak Lucy, Mark’ın niyetinin aslında çok iyi olmadığının farkına varır ve tehlikeli bir macera başlar.

 

“Lucy in the Sky”da Portman’a Jon Hamm, Dan Stevens, Zazie Beetz gibi isimler eşlik ediyor. Film 11 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali’nde prömiyer yapmasının ardından 4 Ekim tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyondaki yerini almış olacak.

 

Yönetmeniğini Noah Hawley’in üstlendiği “Lucy in the Sky”ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz netleşmemiş olsa da, filmden yayınlanan ilk fragmanı yukarıdan izleyebilir, afişi ise aşağıda bulabilirsiniz.