Apple TV+’ın İlk Dizilerinden Dickinson’dan Bir Video Yayınlandı

29.08.2019 09:49

Amerikalı şair Emily Dickinson’ın hayatını konu alan “Dickinson” Apple TV+’ın ilk dizilerinden biri olarak karşımıza çıkıyor.

 

Dijital platformlar arasında yerini almaya hazırlanan Apple TV+ içeriklerine dair detaylar birer birer gelmeye devam ediyor. Komedi ve dramı bir arada içinde barında biyografik dizi “Dickinson”ın ilk sezonu 11 bölüm olarak planlandı.

 

Alena Smith’in yaratıcılığını üstlendiği dönem dizisinde, genç Emily Dickinson’a “İz Peşinde”, “Uzay Oyunları”, “Son Üç Gün” gibi yapımlardan tanınan Hailee Steinfeld hayat verecek. Cinsiyet ve aile yapısı konularında ailesi ile sürekli çatışma halinde olan Emily Dickinson'ın gözünden olaylara bakacağımız dizide  Steinfeld’e Anna Baryshnikov, Adrian Enscoe, Ella Hunt, Toby Huss, Jane Krakowski, Gus Birney ve Chinaza Uche gibi isimler eşlik ediyor.

 

Merakla beklenen dizinin bu sonbaharda, Apple TV+’ın yayına başlamasının hemen ardından izleyici ile buluşması bekleniyor. “Dickinson”ın ilk teaserını yukarıdan izleyebilirsiniz.

 

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir diğer Apple TV+ dizisi “The Morning Show” fragmanını ise buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.