Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (6 Eylül 2019)

09.09.2019 11:18

 

6 Eylül 2019 haftasında 5’i Türk yapımı toplam 12 film vizyona giriyor.


O Bölüm 2

İlk filmden, 27 yıl sonra şeytani palyaço Pennywise’ın kasabaya geri dönüşü sebebi ile; kahramanlarımız da çocukken söz verdikleri gibi kasabaya dönerler. 27 yıl sonra bir araya gelen ekipte, her bir karakterin oldukça değişmiş olması sebebiyle, birbirilerini tanımakta da zorlanacakları filmde; bambaşka hayatlar yaşayan eski dostlar yeniden birlikte mücadele etmeyi öğrenecekler.

 

Cin-si Bozuk

Çok yakın arkadaş olan Onur Berk’in hikayesine odaklanan filmde; Onur’un sevgilisi ile yakınlaşma planları hep sonuçsuz kalmaktadır. Bir gün Berk, Onur’a cennetten kovulanları kurtarmak üzerine bir hikaye anlatır, üzerine bir plan yaparlar ve bir belgesel çekmeye başlarlar. Bu belgesel sayesinde para kazanmayı hedefleyen Onur, Bahar’la başbaşa vakit geçirmek için imkan bulacaktır. Ama tabiki ikilinin işleri umdukları gibi gitmeyecek ve başlarına bela olan lanet yüzünden çekmedikleri kalmayacaktır.

 

Uzay Parkı

En yakın arkadaşı köpeği Gece olan Suha genç bir kızdır. Bir gün Uzay Parkı’nda, Uzay Bahçıvanı Omu ile tanışır. Kötü karakter Pluto’nun adamlarının saldırması ve karanlığı çalmaları Suha’nın, değerli siyah taşını ve köpeği Gece’nin gölgesini kaybetmesine neden olur. Suha ve Omu, kaybettiklerini geri alabilmek için Pluto’nun peşine düşerler ancak bunun için kısıtlı bir zamanları vardır.

 

45 25 #KusursuzCinayet

9. Sosyal Medya Ödülleri töreni sonrası, ödül alan medya fenomenleri bir bir öldürülürken, her cinayette bir sonraki kurbana ait ipuçları bulunmaktadır. İşinin en iyileri olan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri ilk defa bu kadar profesyonel ve zeki bir seri katille karşı karşıya olduklarını düşünmektedir. Ya ödül alan bütün fenomenlerin öldürülüşünü izleyecekler ya da bu katili yakalayacaklardır!

 

Serseriler

Fuat ve Bülent sıkı iki dosttur. Fuat düzenli bir hayatı, ailesi, yaşantısı olmadan büyümüş kendi çapında illegal işler yapan birisidir. Bülent eski polistir. Bir rüşvet operasyonundan yakalanmış meslekten ihraç edilmiştir.

 

Uslu Çocuklar

12 yaşındaki Max, Thor ve Lucas ilk öpüşme partisine davet edilirler. Ancak nasıl öpüşeceklerini bilmedikleri için, Max’in babasının drone’unu kaçırıp, sevişen komşularını gözetmek amacıyla kullanmaya karar verirler.

Fakat işler ters gider, drone’un imha edilmesi gerekir. 3 kafadar drone’u yerine koyabilmek için okulu kırar ve bir çare ararlar. Bu çare arayışı akıl almaz  bir hale dönüşecektir.

 

Bharat

8 yaşındayken, ailesiyle birlikte hayatlarını kurtarmak amacıyla bir trene binip kaçacakken, ablası kaybolan Bharat; ablasını aramak için arkada kalan babasına bir söz verir. Ailesine her zaman göz kulak olacaktır. Bharat ve ailesinin geri kalanı yollarına devam eder ancak Bharat her zaman sözünü tutumak, ablası ve babasını bulmak için çabalar. Azmi ve sadakati ile herkese ilham olan Bharat’ın hikayesi….

 

Aslan Çocuk

Aslan Çocuk yani evsiz ve ailesiz Kidd Mane, Tuckerville kasabasına gidip iş başvurusunda bulunur ve Hakim Ryker, Bayan Scarlet ve Bayan Clarabelle ile birlikte maceralar yaşamaya başlar.

 

Kolej Havası

Ülkemiz futbolunun bir dönemine damga vuran Metin Ali Feyyaz üçlüsüyle birlikte onların öncülük ettiği Beşiktaş futbol takımını ve tabii ki Süleyman Saba’yı anlatacak.

 

Bozkır

Konya’nın Bozkır ilçesinde yaşayan silah çerçiliğiyle hayatlarını kazanan Abdullah ile Çolak Ziya için mertlik, namus ve şeref her şeyden önce gelir. Abdullah, arkadaşı Çolak Ziya ile zıt karakterlerde olsa da arkadaşlıkları ve ortaklıkları uzun yıllara dayanır. Abdullah, sıkı çalışan ve sevdiği kız Emine ile gelecek hayalleri olan biridir. Çolak Ziya ise, günlük yaşar, evlenerek yuva kurma gibi bir derdi olmadan yaşayan bir insandır. Bir gün Abdullah ile Çolak Ziya’nın yolları Abdullah’ın asker arkadaşı Testici Bekir’in evine düşer. Testici Bekir, evde değildir. Eşi, Süheyla gelen misafirlere ayran ikram eder. Bir anlık boşluğu fırsat bilen Çolak Ziya, Süheyla’yı tacizde bulunur. Abdullah’ın yetişmesiyle Çolak Ziya kaçar. Abdullah kovalar. Bozkır’ın ıssız tepelerinde Abdullah, Çolak Ziya’yı yaptığı namussuzluktan ötürü tek kurşunla öldürür. Abdullah, pişmanlık ve öfkeyle suçunu itiraf eder ve adalete teslim olur. Ancak, hapishane ortamındaki zorluklar Abdullah’ın hayatını alt üst etmeye yetmiştir. Sözlüsü Emine’ye kavuşabilmek için suçunu adalet önünde bu sefer inkar eden Abdullah, Bozkır kabadayısı Erol Kara’nın suçu üstlenmesi ile serbest kalır ancak hayat Abdullah için eskisi gibi olmayacaktır.

 

Düzenbazlar Kulübü

Borsada çalışan Joe Hunt ,eski okul arkadaşı Dean Karny ve  şehrin en varlıklı yatırımcılarından Ron Levin BBC adlı bir saadet zinciri kurarlar. Ancak kim kime oyun oynamaktadır, kim para kazanmakta, kim dolandırılmaktadır, bu bir karmaşadan ibarettir. Aşırı talebe maruz kalan BBC, çok geçmeden FBI’ın radarına girecektir.

 

Hangi Kadın

50 yaşındaki akademisyen Claire, iki çocuk sahibidir. Claire, kendinden genç sevgilisini sosyal medyada takip edebilmek adına, Facebookta sahte bir hesap açar ve 23 yaşında, sarışın, genç, gzel bir kadın profili yaratır. Peki bu sinsi tuzağa kim düşecektir?