Breaking Bad Dizisinin Filmi El Camino’dan Fragman!

11.09.2019 10:06

Uzun zamandır beklenen yapımlardan “El Camino: A Breaking Bad Movie”den yeni bir fragman daha paylaşıldı.


Yapım aşaması şaşırtıcı derecede titizlik ve gizlilikle yürütülen “El Camino: A Breaking Bad Movie” 11 Ekim tarihinde Netflix ekranları üzerinden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanırken; merakla beklenen filmden yeni bir fragman yayınlandı.

 

İlk fragmanda, diziden tanıdığımız bir isim olan Skinny Pete’i ifade verip Jesse Pinkman’dan bahsederken görmüştük. Filmin ikinci fragmanında ise, kahramanımız Jesse Pinkman’ı kamera karşısında “Breaking Bad” dizisinin hızlı bir özetini geçerken görüyoruz. Dizide 5 sezon boyunca yaşanan en vurucu ve duygusal anları bir flash-back tadında yaşayan kahramanımız, dizinin sevenlerine de bir özet geçmiş oluyor.

 

Sevilen dizi “Breaking Bad”, kimya öğretmeni olan, yüksek zekalı aile babası Walter White’ın akciğer kanseri olduğunu öğrenmesinin ardından yaşadıklarını konu alıyordu. Ailesinin, kendi ölümünün ardından maddi olarak rahat edebilmesi için uyuşturucu yapmaya başlayan Walter White’ın hikayesini oldukça sürükleyici bir dille ele alan dizi, olay kurgularıyla izleyiciyi etkisi altına alıp sürüklüyordu. “El Camino: A Breaking Bad Movie” ise Aaron Paul’ün canlandırdığı Jesse Pinkman karakterine odaklanıyor.

 

“El Camino: A Breaking Bad Movie”nin senaristliğini ve yönetmenliğini ise, dizinin de yaratıcısı olan Vince Gilligan üstleniyor. “El Camino: A Breaking Bad Movie”nin Jesse Pinkman’lı fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.