Merakla Beklenen Ford V. Ferrari’den İkinci Fragman Geldi

17.09.2019 13:10

Başrollerinde yakışıklı aktörler Christian Bale ve Matt Damon'ın yer aldığı film, vizyon tarihinin Haziran’dan Kasım’a ertelenmesi nedeniyle izleyicisini merakta bırakmıştı.

 

Ford V. Ferrari “1966 yılında düzenlenen Le Mans Yarışı’nda yaşanılan gerçek olayları ışık tutuyor. Henry Ford II ve Lee Iacocca ikilisi, tuhaf ancak kararlı bir grup Amerikalı mühendis ve tasarımcıdan kendileri için özel bir araba yapmaları için istekte bulunurlar. Matt Damon’ın canlandırdığı otomotiv vizyoneri Carroll Shelby  ve Christian Bale ‘in canlandırdığı İngiliz şoförü Ken Miles’ın  başını çektiği ekip, uzun yıllardır pistlerde bir numara olan Ferrari’yi Fransa’da düzenlenen 1966 Le Mans Dünya Şampiyonası’nda yenmek için neler yapabileceklerini düşünmeye ve bu konuda çalışmaya koyulurlar. 

 

Senaryosunu Jez Butterworth , John Henry Butterworth’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise “Gece ve Gündüz”, “3 :10 Treni”, “Kimlik”, “Wolverine” ve “Logan” yapımlarından tanıdığımız James Mangold oturuyor.

 

Merakla beklenen “Ford v. Ferrari” nam-ı diğer “Asfaltın Kralları” filmi 15 Kasım 2019’da vizyondaki yerini almış olacak. “Ford v. Ferrari” den yayınlanan ikinci fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.