Wes Anderson'ın The French Dispatch Filminin Kadrosu Kesinleşti

20.09.2019 16:39
Wes Anderson'ın The French Dispatch Filminin Kadrosu Kesinleşti

The French Dispatch filminin eklenen her yeni isimle daha da zenginleşen kadrosu tamamen şekillendi. Altı Oscar adayı başarılı yönetmen Wes Anderson’ın yeni filmi "The French Dispatch", artık tamamen 2020 vizyonuna hazır. 

 

Oyuncu kadrosuna eklenen her bir isimle dikkatleri tekrar tekrar üstüne çekmeyi başarmış olan filmde, Wes Anderson filmlerinin vazgeçilmez ismi Bill Murray’nin yanı sıra, Tilda Swinton, Frances McDormand, Benicio Del Toro, Léa Seydoux, Jeffrey Wright, Timothée Chalamet, Owen WilsonAdrien Brody, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri ve Stephen Park yer alıyor.

 

Hikâyeye dair detayları hala tam olarak bilinmeyen “The French Dispatch” filmi, 1950’li yıllarda Paris’de yaşayan ve bir Amerikan gazete bürosunda çalışan gazetecilere odaklanıyor. Filmin konusu hakkında kısaca konuşan yönetmen Anderson; "Konuyu anlatmak kolay değil. Fransa'da yaşayan bir Amerikalı gazetecinin kendi dergisini kurmasını temel alıyor. Daha çok yazmak istediği şeyi yazmak için savaşan bu adamın portresi. Bu, basın özgürlüğü ile ilgili bir film değil, muhabirler hakkında konuşurken, gerçek dünyada neler olup bittiğinden de bahsediyorsunuz." dedi.