The Crown 3. Sezon’dan Fragman Müjdesi

24.09.2019 10:19

17 Kasım tarihinde 3. sezonu ile Netflix üzerinden izleyiciyle buluşacak olan, İngiliz Kraliyet Ailesi’nin hayatını konu edinen The Crown'dan yeni bir fragman paylaşıldı.


Netflix için Sony Pictures Television tarafından üretilen dizinin, dönem olarak 1964 ve 1972 yılları arasında geçecek olan 3. sezonunda yine Olivia ColmanHelena Bonham Carter ve Tobias Menzies  gibi isimler yer alacaklar.

 

“The Crown” 3. sezonda Prenses Margaret ve Roddy Llewellyn arasındaki ilişkinin yanında Margaret Thatcher’ın yükselişini ve Camilla Parker Bowles'ı izleyeceğiz.

 

Dizinin en merak edilen sezonu olacağını tahmin ettiğimiz 4. sezonunda kraliyetin en “popüler” üyelerinden olan Prenses Diana’yı da izleme fırsatı bulacağımız dizide daha önce hiç bu kadar büyük bir yapımda izlemediğimiz Emma Corrin prensese hayat verecek. Dizinin senaryosunu kaleme alan Peter Morgan, Corrin’in keşfedilmemiş harika bir yetenek olduğunu, deneme çekimlerinde yönetmenlerinin her dediğini harfiyen ve başarıyla uyguladığını belirtir nitelikte açıklamalarda bulunmuştu.

 

The Crown 3. sezondan yayınlanan son fragmanı yukardan izleyebilirsiniz.