Jonah Hill, ''The Batman'' Filminde Robert Pattinson'a Eşlik Edecek!

25.09.2019 14:28
Jonah Hill, ''The Batman'' Filminde Robert Pattinson'a Eşlik Edecek!

Yeni Batman filmi için Robert Pattinson'ın Bruce Wayne'i oynayacağı ortaya çıktıktan sonra filmle ilgili diğer detaylar da şekillenmeye devam ediyor. War for the Planet of the Apes yönetmeni Matt Reeves, The Batman'in yönetmen koltuğunda oturacak. Daha önce Reeves, filmde Batman'in çokça düşmanı olacağını belirtmişti. Reeves'in ''kötü adamlar'' arasında görmek istediği isimlerden bir tanesi de başarılı oyuncu Jonah Hill...

 

Batman hayranlarının bir çoğunun aklına yarasa adamın düşmanlarından The Pinguin gelse de Hill ile hangi rol için görüşüldüğü henüz netleşmedi. Dedikodular arasında yer alan güçlü olasılıklardan bir tanesi de komedi performansları ile ünlenen Hill'in The Riddler karakterini canlandıracağı yönünde. Hill'in projede kimi canlandıracağı gelecek haftalarda netlik kazanacak gibi gözüküyor.

 

Birkaç hafta önce gelen haberlerde Jeffrey Wright'ın komiser Jim Gordon'ı canlandıracağı açıklanmıştı, şu anda Pattinson, Hill ve Wright dışında olası bir oyuncu tercihi haberi ortaya çıkmadı.

 

Film ile ilgili diğer detaylar henüz açıklanmış olmasa da Reeves'in daha genç bir Bruce Wayne ve Batman'e yoğunlaşacağını biliyoruz. Film çekimlerinin bu yılın sonunda veya önümüzdeki yılın başında başlaması bekleniyor. Filmin vizyona girmesi ise 2021 yılını bulacak gibi gözüküyor.