Bumblebee'nin Yönetmeni, Uncharted İçin İmza Attı!

30.09.2019 18:40
 Bumblebee'nin Yönetmeni, Uncharted İçin İmza Attı!

Dünyaca ünlü Uncharted oyun serisi, Tom Holland’ın başrolünde olduğu bir yapımla beyaz perdeye uyarlanıyor. Ancak film, talihsiz bir şekilde defalarca yönetmenini kaybettiği için uzun süredir amansız bir bekleyiş yaşıyordu. Şimdi ise Uncharted'ın yönetmen koltuğuna Bumblebee'nin başarılı ismi Travis Knight getirildi.

 

Daha önce birkaç kez yönetmen değişikliği yaşayan filme dair son gelişme Ocak 2019'da Dan Trachtenberg yönetmen koltuğuna geçip ve Tom Holland'ı da başrol yapmış olmasıydı. Böylece Nathan Drake'in gençliğini izleyeceğimiz kesinleşmişti. Ancak bir süre sonra kötü haber geldi be yine işlerin yolunda gitmediği ve Trachtenberg de istifa etmek durumunda kaldığı duyurulmuştu.

 

Eğer talihsizlikler biter ve hayata geçirilebilirse "Uncharted" filmi, Asad Qizilbash ve Carter Swan'ın yeni bir film yapım stüdyosu olan Sony PlayStation Productions'ın hazırladığı ilk film olma özelliğini barındıracak. 

 

Drake's Fortune ile 2007 yılında oyun dünyasına adım atan seri, Nathan'ın özel yaşamından başlayarak içerdiği ara sahneler ile adeta bir film izliyor etkisi yaratıyordu. Nathan'ın en önemli yardımcısı ve aynı zamanda danışmanı olarak gördüğü Sully ile çeşitli maceralara atılan Nathan'ın hikâyesinin anlatıldığı Uncharted serisinin bir diğer oyunu olan ve Nathan'ın kardeşi Samuel ile olan çarpıcı hikâyesini konu edinen Uncharted 4: A Thief's End 2016 yılında Naughty Dog firması aracılığıyla sevenleriyle buluşmuştu. Serinin şimdiye kadar piyasaya sunulmuş olan son oyunu ise Chloe ve Nadine'i odağına alan kadın kahramanlı Uncharted: Kayıp Miras olmuştu.

 

Uncharted, eğer bundan sonra şansı yaver giderse ve herşey plana uygun ilerlerse 25 Aralık 2020'de sinemalarda olacak.