Hareket Sekiz'den İzleyicisini Kahkahaya Boğacak Bir Fragman Yayınlandı

02.10.2019 11:20

Yönetmenliğini Ali Yorgancıoğlu’nun üstlendiği  yılın en merakla beklenen Türk filmlerinden biri olan Hareket Sekiz'den yeni bir fragman paylaşıldı.

 

Başrollerdeki Ali Sunal, Onur Atilla ve Sarp Bozkurt'un üç kafadar polisi canlandırdığı komedi türündeki Hareket Sekiz'in hikâyesi ise şöyle: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun bu uğurda yaadığı trajikomik ve byük çoğunlukla sizleri kahkaha tufanına boğacak maceralarını konu ediniyor. Bu zamana kadar elde ett,kler, her başarılı tesadüfler ve şansları sayesinde olan polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın bu sefer gerçekten zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık yapmayı planlamaktadır. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasını bir an önce iş başında yakalamakla görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar…

 

Yapım aşamasında olduğu zamandan beri mizaha iddialı bir bakış açısıyla yaklaştığını idda eden Hareket Sekiz, 4 Ekim tarihinde sinemalarda olacak.