Kral Şakir: Korsanlar Diyarı İçin Geri Sayım Başladı!

02.10.2019 11:16
Kral Şakir: Korsanlar Diyarı İçin Geri Sayım Başladı!

Yönetmenliğini son dönemin başarılı isimleri Haluk Can Dizdaroğlu ve Berk Tokay'ın üstlendiği Kral Şakir: Korsanlar Diyarı her yaştan izleyiciye hitap etme hedefi ile birlikte vizyona girmek için gün sayıyor. Bu Cuma günü, yani 4 Ekim’de vizyona girecek olan film, Kral Şakir ve arkadaşlarının maceralarını da bir kez daha sinemalara taşımış olacak.

 

Kral Şakir karakterini ikinci kez beyaz perdede göreceğimiz film Korsanlar Diyarı'nın hikâyesi ise kısaca şöyle: Kral Şakir “Korsanlar Diyarı”, şehre yaklaşmak üzere olan yaratığı durdurmak için amansız bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikâyesini konu ediniyor. Okyanusun en derin yerinden çıkarak toplumu büyük bir tehlikeyle karşı karşıya bırakan, tarih öncesine ait dev bir yaratığı durdurabilecek tek şey altın bir savaş topudur. Yaratık şehre ulaşmadan önce onu etkisiz hale getirmek isteyen Şakir ve ailesi, malum savaş topunu bulmak için harekete geçer. Ancak yolda işler pek de planlandığı gibi gitmez; Şakir ve ailesi kendilerini hiç bilmedikleri bir evrene ait Bermuda Şeytan Üçgeni’ndeki gizemli bir kürenin içinde bulur. Peki… Şakir ve ailesi, karşılarına çıkan engelleri birer birer aşıp, tarih öncesine ait dev yaratığı durdurabilmek için altın savaş topunu bulmayı başarabilecek mi?

 

Çizgi dizisi Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı'nın seslendirme kadrosunda Atilla ŞendilLevent Ünsal, Mustafa Oral, Didem Atlıhan, Sema Kahriman, Hakan Akın ve Onur Akgülgil gibi isimler bulunuyor.

 

Kral Şakir 'Korsanlar Diyarı', 4 Ekim tarihinde sinemalarda olacak.