Scarlett Johansson'lı Jojo Rabbit'den Yeni Klip!

02.10.2019 15:20

Scarlett Johansson'ın yalnız bir anneyi canlandırdığı Jojo Rabbit filmine ait yeni bir sahne yayınlandı. Yönetmenliğini Taika Waititi'nin üstlendiği filmin yayınlanan bu yeni sahnesinde, anne ve oğlunun yaşam üzerine yaptıkları sohbetlere tanıklık etme fırsatımız oluyor.

 

Taika Waititi'nin yönetmenliğini üstlenmesi bir yana, bir de hayali Adolf Hitler'e hayat vererek yaptığı bu çalışma ile yüzleri ironik bir şekilde güldürmeyi planladığı Jojo Rabbit'in konusu ise şu şekilde: Hitler ordusundan Jojo Betzler adında bir çocuk, annesinin evlerinin çatı katında Yahudi bir kızı gizlediğini öğrenir. Tabii bu durum hayali arkadaşı Adolf Hitler olan Jojo'nun kafasında büyük bir karmaşaya yol açacaktır. Naif çocuk büyüyen faşist rejimin içinde kendine yer bulmaya çalışırken, tavsiyede bulunabilecek ve ona yardımcı olabilecek hayali arkadaşına başvursa da, orijinalinden bir hayli farklı olan hayali Hitler sayesinde başlarda evlerine sığındığı için nefret ettiği kızın da bir insan olduğunu görmeye başlar…

 

Jojo Rabbit 31 Ocak 2020'de tüm Türkiye'de, Filmekimi kapsamındaysa İstanbul, Ankara ve İzmir'de seyircisiyle buluşacak.