Eternals Setinden Gemma Chan'lı Kare!

03.10.2019 09:22
Eternals Setinden Gemma Chan'lı Kare!

Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evre filmlerinden Eternals'a ait yeni set kareleri geldi. Merakla beklenen filme ait yayınlanan yeni karelerde, kadroya sonradan eklenen Gemma Chan’e ait görüntüler mevcut. ( Ayrıca, kareleri yayınlayan hesap, filme dair yeni ayrıntılardan da bahsetti. )

 

Geçtiğimiz haftalarda Eternals'dan gelen, Angelina Jolie’nin canlandırdığı Thena'yı görme fırsatı yakaladığımız ilk set karesini sizlerle paylaşmıştık. Bu seferki görüntüde ise insan ırkıyla yakından bağlantılı olan Sersi'ye hayat verecek olan Gemma Chan'i görüyoruz. Paylaşımı yapan hesabın paylaştığı bilgilere göre Eternals filminin belli bir kısmı geçmiş zamanda geçecek ve Eternals'ın insanlık ile olan bağlarını yakından inceleyip bir yandan da hatırlanması bile güç olan anları yad edeceğiz. 

 

Eternals'ın oyuncu kadrosunda Gemma Chan ve Angelina Jolie'nin yanı sıra Salma Hayek, Richard Madden, Don Lee, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh’ı buluşturan “Eternals” 6 Kasım 2020 tarihinde vizyonda olucak.