Blindspotting Filmine Spin-Off Dizisi Geliyor!

08.10.2019 10:55
Blindspotting Filmine Spin-Off Dizisi Geliyor!

Geçtiğimiz yıl adını duyurmayı başarmış olan komedi ve dram türlerindeki Blindspotting'in şimdi bir de spin-off dizisi çekileceği resmi olarak duyuruldu. Variety'nin özel olarak yayınladığı habere göre Starz ekranlarında yayınlanmasına karar verilen spin-off’un başrolünü üstlenen isim Jasmine Cephas Jones olacak. 

 

2018 yılı içerisinde vizyona girdiğinde beğeni toplayan Blindspotting dizisinin konusu şu şekilde: Blindspotting'de, gün gittikçe nezihleşen Oakland’de bulunanların yaşadığı- ırk ve sınıflarla ilgili güncel bir hikâye anlatılıyor. Colin şartlı tahliyesinin son üç günün de sorunsuz geçirirse bundan sonra yepyeni ve temiz bir hayata başlayacak olan bir adamdır. Bir mesleği, sorumlulukları ve planları vardır ancak herşey çocukluk arkadaşı Miles’,n belayı üstlerine çeken yapısı sayesinden mahvolmak üzeredir…

 

İlk kez Sundace Film Festivali'nde izleyici karşısına çıkmış olan Blindspotting’in oyuncu kadrosunda Jasmine Cephas Jones, spin-off dizisinin de başrolünü üstlenen isim olacak. Daveed Digs ile birlikte üçüncü kez çalışmış olacak oyuncuya filmin oyuncu kadrosunda bulunan ve aynı zamanda senaryoyu da üstlenen Daveed Diggs (Collin) ve Rafael Casal (Miles) kaleme alacak.

 

Blindspotting dizisinin yayın tarihine dair bir açıklama henüz yapılmadı.