Yeni Bond Filmi No Time to Die'dan İlk Poster Geldi!

08.10.2019 10:54
Yeni Bond Filmi No Time to Die'dan İlk Poster Geldi!

25. James Bond filmi olarak kayıtlara geçecek olan No Time to Die'a ait ilk poster yayınlandı. Filmin ilk posterinde efsanevi James Bond'u son kez canlandıracak olan Daniel Craig bulunuyor.

 

Filmin oyuncu kadrosunda diğer filmlerden tanıdığımız Ben Whishaw ve Ralph Fiennes’ın yanı sıra Lea Seydoux, Naomi Harris, Christoph Waltz ve  Jeffrey Wright da kadroya geri dönüyor. Filmin kötü adamını canlandıracak olan, Oscar ödüllü oyuncu Rami Malek'in ise karşımıza bir terörist olarak çıkacağı filme dair sahip olduğumuz en net bilgilerden ancak hareketlerinin temeli dini sebeplerle olmayacak. Yönetmen koltuğunda Cary Fukunaga'nın oturduğu 25. Bond filmi "No Time to Die"ın kadrosunun geri kalanını ise; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De ArmasBilly Magnussen, Dali Benssalah, Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi oyuncular oluşturuyor. 

 

Filmin konusu ise şöyle; artık aktif olarak çalışmayan ve Jamaika'da sakin bir hayat yaşayan Bond, CIA'deki eski arkadaşı Felix Leiter yardım istemek için geldiğinde bu kişisel cennetin ne kadar da kısa ömürlü olacağını anlamış olur. Kaçırılan bir bilim adamını kurtarmaktan oluşan görev, ilk bakışta çok düz bir plan gözükse de zamanla altından bambaşka şeyler çıkar ve beklenenden çok daha tehlikeli bir hal alır…

 

Merakla beklenen yeni James Bond filminin ülkemizdeki vizyon tarihi 3 Nisan 2020 olarak açıklandı.