Vince Gilligan’dan Walter White Açıklaması Geldi

10.10.2019 11:27
Vince Gilligan’dan Walter White Açıklaması Geldi

Baştan söyleyelim bu haberi, henüz Breaking Bad izlememiş ya da dizinin finalini henüz görmemiş kişilerin okumasını tavsiye etmeyiz. Çünkü bu haber üst düzey spoiler içerir!


Breaking Bad devam filmi El Camino için artık gün değil saatler sayılmaya başlamışken; hem dizinin hem de filmin yaratıcısı olan Vince Gilligan’dan Breaking Bad’e dair en merak edilen konuya açıklık getirildi. 2008 yılında hayatımıza girip, 2013 yılında büyük soru işaretleri ile izleyicisine veda eden Breaking Bad dizisinin en son sahnesinde dizinin başrol karakteri Walter White’ı vurulmuş ve yerde yatarken görmüştük. Bu sırada kurtardığı Jesse Pinkman kaçıyor, polis sirenleri duyuluyordu. Dizinin hayranlarının aklında ise birkaç soru kalmıştı. Walte White öldü mü yoksa tutuklandı mı? Jesse Pinkman’a ne oldu? 11 Ekim tarihinde yani yarın Jesse Pinkman’ın başına neler geldiğini öğrenebileceğiz. Diğer sorular için ise Vince Gilligan bir açıklama yaptı ve Walter White’ın öldüğünü açıkladı!

 

Tabiki Walter White’ın ölmüş olması, onu El Camino’da görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor.  11 Ekim tarihinden itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek olan El Camino: A Breaking Bad Movie bol bol flashbackle dizide ölen karakterleri de ekranlarımıza yeniden taşıyacak.