Garez Filminin Yeni Versiyonu The Grudge'dan İlk Poster Geldi!

14.10.2019 10:15
Garez Filminin Yeni Versiyonu The Grudge'dan İlk Poster Geldi!

Yıllar önce çekilen orijinal Garez filminden sonra yeniden hayata geçirilen The Grudge'a ait ilk resmi poster, filmin resmi sosyal medya hesapları aracılığı ile paylaşıldı. Sony Pictures’ın hazırlayıp geliştirdiği The Grudge filminin posterinde, orijinal filme benzer bir hikâye ile karşılaşacağımızın ipuçları bulunuyor

 

The Grudge'ın genel hatlarıyla konusu ise şöyle: Kendi evlerinde tüm ailesini katleden genç bir kadının yaşadıklarını ve yaşattıklarını, oğluyla yaşayan bir anne ve bir dedektif çözmeye karar verirler. Kadın, bir süre sonra evin intikamcı bir ruh tarafından lanetlendiğini öğrenir. Eve giren kişi kim olursa olsun, vahşi bir şekilde ölmeye mahkûmdur. Bu durumda kendisini ve oğlunu mahallelerinde bulunan bu evdeki şeytani ruhlardan kurtarmak için mücadele vermek zorunda kalan kadının yaşadıkları ise hayli zorlayıcıdır. 

 

Söylentilere bakılırsa The Grudge, 2004 yapımı orijinal filmden ve 2006 yapımı Garez 2'ye ait izler taşısa da çok farklı parçalara da sahip olacak. Orijinal filmi hatırlayacak olursanız, Tokyo'da öğrenci olan genç bir kadının zorunlu sosyal hizmet görevini yerine getirirken yaşadıkları ana konuydu. Yatağa mahkum bir kadından sorumlu olan Karen, bir gün evle ilgili öğrenmeyi hiç tercih etmeyeceği şeyleri keşfetmek zorunda kalıyordu.

 

The Grudge'ın 2020 versiyonunun yönetmenliğini Nicolas Pesce üstleniyor. Senaryoda ise yönetmen Pesce'nin yanı sıra başarılı yazar Jeff Buhler'in imzası bulunuyor. Filmin başrollerinde ise John ChoDemian Bichir, Andrea Riseboroough yer alıyor. Usta yönetmen ve yapımcı Sam Raimi, serinin diğer filmlerinde olduğu gibi yeni versiyonun da yapımcılığı üstlenmeye devam ediyor.

 

The Grudge, herhangi bir aksilik olmaz ise 3 Ocak 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.