Ölmek İçin Zaman Yok Yeni Posteri ile Karşımızda!

18.10.2019 09:56
Ölmek İçin Zaman Yok Yeni Posteri ile Karşımızda!

Yönetmenliğini Cary Joji Fukunaga'nın üstleneceği bilinen 25. Bond filmi Ölmek İçin Zaman Yok'a ait yeni bir Türkçe poster paylaşıldı. 

 

(Daniel Craig'in son bir kez için kez James Bond'a hayat vereceği bu 25. filmin ardından, yeni yapımda Bond rolü için ciddi bir savaş yaşanacağı öngörülüyor.)

 

Filmin oyuncu kadrosunda; alışılagelmiş etmen olan dinin etkisi altından kalmaktan çok daha farklı bir noktada olan bir terörist olarak karşımıza çıkacak olan Rami Malek’in yanı sıra önceki filmlerden tanıdığımız, Q rolündeki Ben Whishaw ve M rolündeki Ralph Fiennes, Madeleine Swann rolündeki Lea Seydoux, Moneypenny rolündeki Naomi Harris, Blofeld rolündeki usta oyuncu Christoph Waltz ve Quantum of Solace'da Felix Leiter rolüyle gördüğümüz Jeffrey Wright'ı tekrar izleyeceğiz. Yönetmen koltuğunda ise Cary Fukunaga'nın oturduğu bu 25. Bond filmi No Time to Die'ın kadrosunda az önceki isimlere ek olarak; Lashana LynchDavid Dencik, güzel oyuncu Ana De Armas, Billy Magnussen, Dali Benssalah, The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkânı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez gibi hatrı sayılır oyuncular da yer alıyor. 

 

Türkiye’deki izleyici için ismi Ölmek İçin Zaman Yok olarak çevrilen No Time To Die, 3 Nisan 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.