Disney, Pinokyo'nun Live-Action'ı İçin Çalışıyor!

24.10.2019 12:02
Disney, Pinokyo'nun Live-Action'ı İçin Çalışıyor!

Son yıllarda artan live-action furyasına katılan Disney yapım, birkaç yıldır Pinokyo üzerinde çalıştığını hatta yönetmen koltuğu için düşünülen yeni ismin Robert Zemeckis olduğunu açıkladı. 

 

Cinderella, The Jungle Book, Beauty and the Beast, Aladdin gibi en bilinen ve gişede başarılı olacağına kesin gözüyle bakılan animasyon filmlerinin live actionlarını hazırlayan Disney’in bir süredir Pinocchio üstünde çalıştığı zaten konuşuluyordu. Son zamanlardaki çalışmaları ile dikkat çeken Paul King ile yönetmenlik koltuğu içn anlaşan Disney,  King’in ve Harry Potter filmlerinin yapımcısı olarak tanınan David Heyman’ın da bir anda projeden ayrılmasıyla yıkılmadı ve bugünlerde, Paul King’in yerini alması için Hollywood’un usta ismi Robert Zemeckis ile yakın temasta.

 

Senaryo için Paul King, Chris Weitz ve Simon Farnaby’nin beraber çalıştığı filmin başına Zemeckis’in geçmesi halinde yönetmenin senaryoda değişiklik yapacağı da öngörülüyor. Ana karakterlerden biri olan Gepetto rolü için ismi geçe aktör Tom Hanks ve eğer bu plan da gerçekleşirse Zemeckis ve Hank ikilisi tıpkı geçmişte olduğu gibi beraber çalışma fırsatı edinecek.