Türk Yapımı Söz Vermiştin'den Resmi Tanıtım Videosu!

24.10.2019 12:02

Romantizm ağırlıklı dram filmi "Söz Vermiştin"e ait ilk tanıtım videosu resmi kaynaklardan paylaşıldı. Başrollerini başarılı oyuncular Aslı Tandoğan ve Emre Karayel'in üstlendiği filme ait videodan anlaşılacağı üzere film boyunca birbirini seven iki insanın aşkına tanıklık edeceğiz…

 

Filmin konusu kısaca şu şekilde: Okul yıllarından tanışan ve arkadaş olan Lilyan ve Nesim, yıllardır görüşmemişlerdir. Ancak tesadüfler nedeniyle yıllar sonra tekrar yolları kesişir. Lilyan, aslında lise orkestrasında gitar çaldığı zamanlarda gizlice hayranlık duyduğu Nesimle sosyal medyada yaşadıkları karşılaşma sonrasında duygularının tekrar gün yüzüne çıktığını fark eder. Aşklarına bir ömür boyu sahip çıkan ve her gün yeniden bu aşkı yaşayan insanların hikayesini paylaşan filmde günlük hayatın sorunlu ögelerinin içinde tatlı bir aşk hikayesine tanıklık etmek mümkün olacak. 

 

Romantik dram filmi Söz Vermiştin'in oyuncu kadrosunda  Aslı Tandoğan ve Emre Karayel'e Şenay Gürler, İlyas Özçakır, Gözde Seda Altuner, Enes Üstündağ, Mazlum Çimen, Levent İnanır ve Nur Sürer gibi isimler de eşlik ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Roza of Smyrna, Adana İşi, Mazlum Kuzey gibi yapımlardan tanıdığımız Baran Seyhan oturuyor.