Joseph Mawle, GoT'dan Sonra The Lord of The Rings Dizisinde

24.10.2019 12:02
Joseph Mawle, GoT'dan Sonra The Lord of The Rings Dizisinde

J.R.R. Tolkien'in şimdi de dizi formatı ile karşımıza çıkacak olan eseri The Lord of The Rings’i noyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi:Game of Thrones'da Benjen Stark olarak tanıdığımız Joseph Mawle! 

 

Kadrosuna şimdilik yalnızca Will Poulter ve Markella Kavenagh'ın dahil edildiği The Lord of The Rings dizisi, Amazon Prime platformunda izleyicileriyle buluşacak. Dizinin iki bölümünü J.A. Bayona yönetecek. Ancak maalesef tüm bunlar şimdilik yalnızca bir plan çünkü henüz çekimlere başlanmadığı da biliniyor. 

 

Dizinin haklarını satın almış olan Amazon'un yayınlandığı ufak tefek belgelerden, dizinin edineceği konu hakkında ufak bilgilere sahip olduk. Belegaer denizi, Numenor gibi bölgelerin yer aldığı haritaya bakılarak, Dunedain soyunun hikayesinin anlatılabileceği tahmin ediliyor. Hatta Aragorn'un gençlik dönemlerinin anlatılabileceği bile söyleniyor. Ancak yine söylentiden ibaret olan bunca bilginin içinde kesin olarak bilinen tek şey dizinin, Sauron'un ölümüyle sonlanan İkinci Çağ'da geçeceği… 

 

The Lord of The Rings dizisinin ne zaman izleyicileriyle buluşacağı henüz bilinmiyor.